1:1 Dit næste skridt

Kender du det at..

💫 føle dig SÅ overvældet at du bliver helt handlingslammet?
(og så gør du ingenting og men kan stadig ikke slappe af)

💫 blive forvirret over hvad du skal med dit liv?
(og hele tiden føle at du ikke er heeeelt på rette vej? At der mangler noget, at noget skal gøres anderledes?)

💫 være usikker på hvad dit næste skridt er?
(og istedet for at tage dig din tid fx ved at meditere, gå en tur eller snakke med en god ven for at finde ud af det, lader du være med at handle og “glemmer” det?)

💫 blive bange for hvad du skal gøre og istedet for at vælge én ting og sige “nu gør jeg det fandme!!!” så stopper du dig selv og får ingenting gjort?

💫 blive SÅ udmattet fordi du heeele tiden prøver at regne det hele ud?
(istedet for at tage et skridt, en dag ad gangen)

 

Fra overvældelse til RO

Årh hvor jeg kendte det! Jeg har stoppet mig selv i at handle fordi jeg bliver overvældet, føler at det er ALT for kaotisk, bliver usikker på om jeg mon kan gøre det og bliver helt UDMATTET ved tanken om det… og når jeg så alligevel får gået den der tur (uden podcast i ørene!), skrevet dagbog, mediteret, haft en god lang snak med Alex (min mand), så ved jeg jo godt hvad jeg skal… Jeg VED godt hvad det næste skridt er. Og jeg ved også at det næste skridt efter det bliver vist af mig. At jeg IKKE skal regne det hele ud på forhånd. At det er NOK at lytte til mit hjerte, intuition, naturen, universet og følge det skridt der bliver præsenteret for mig. Og så skal det hele nok gå!

 

Du stopper dig selv – selvom svaret er landet hos dig!

Måske har du hørt om “inspireret handling” eller “inspired action” – det er netop det, jeg snakker om! Det der når du får en god idé, en intuition, en lyst til noget, det er dit hjerte der guider dig. Og du kan ikke forcere det! (også selvom du gerne vil, hæhæ) Men du kan stoppe dig selv. Du kan blive så overvældet af frygt, at du tænker: “ej, det kræver for meget…” eller “ej, det passer bare ikke lige nu..” eller “det har jeg ikke tid/penge/energi til…” eller “hvad mon de andre tænker…” – jeg kunne blive ved med eksempler… du kan sikkert også komme på flere selv 😉

Og det er bare superærgerligt! At vi får serveret svaret LIGE FORAN OS – og så stopper vi os selv! Så det vil jeg gerne hjælpe dig med. Enten at genfinde svaret (for måske har du fået det) eller finde frem til, hvad du har behov for for at tillade svarene at komme til dig.

 

Det gør ondt at tro, at du skal regne det hele ud på forhånd

For hvis du vil leve et liv der er sandt for dig, nytter det altså ikke noget, hvis du hele tiden er stresset og har et overaktivt nervesystem. Det holder du ikke længe på. Og det er heller ikke rart! Så hvad hvis du kunne få ro i maven og vide at svaret nok skal komme – selvom du ikke ved det lige nu? Og hvis du vidste HVORDAN du skulle gøre, så svaret havde PLADS til at lande hos dig?

Ville det ikke være rart?

 

Ville det ikke være rart at skifte…

Overvældelse ud med klarhed?

Kaos ud med flow?

Usikkerhed ud med selvsikkerhed?

Frygt ud med kærlighed og tillid?

Udmattethed ud med ENERGI?

 

Jeg vil hjælpe dig med…

🔥 at blive klar på hvad inspireret handling er
(så du VIRKELIG kan lytte efter, når du bliver fortalt hvad næste skridt er!)

🔥 at finde ud af hvad DU har brug for, så svaret kan lande hos dig
(for hvis ikke du gør plads, så vil du altid overhøre det)

🔥 at (gen)finde modet til at handle på det, dit næste skridt er!
(for du HAR modet i dig – også selvom du måske har glemt det)

🔥 at gå fra at være overvældet til at finde RO og tillid og til at vide den ENE ting, du skal tage handling på
(så du kan gå fra vores samtale med ro i maven og vide præcis, hvad dit næste skridt er)

 

No bull shit! 💩

Det er spild af penge og tid og energi (både din og min) hvis du ikke er villig til at gøre noget andet end du plejer. Jeg tror jo at du kommer til mig af en årsag – at du kan mærke, at der er noget der ikke fungerer i dit liv eller noget du ønsker at gøre, men ikke liiiiige kan se hvad næste skridt er. Og det næste skridt kræver som regel – hvis ikke altid mod – og det kan godt føles ubehageligt. Men husk, det er når det er lidt ubehageligt at du vokser… din komfortzone vil altid føles tryg og rar, men der sker sgu ikke så meget sjov og udvikling her. Næh, det er din udviklingszone – din strech zone – at du VIRKELIG rykker og gør dig selv større og stærkere på den måde, at du bliver mere og mere dig og kommer tættere og tættere på DIT potentiale. Hvorfor du er her på jorden. For du er her for at gøre en forskel på din helt egen, unikke måde!

 

Ledige tider

Hvis ingen af de ledige tidspunkter passer dig, så send en mail. Så finder vi ud af det 🙂

Fredag d. 17/5 mellem kl. 10-15

Lørdag d. 25/5 mellem kl. 15-17

Onsdag d. 5/6 mellem kl. 10-15

Lørdag d. 15/6 mellem kl. 10-15

Lørdag d. 29/6 mellem kl. 10-15

 

Din investering 💸

Se samtalen som en investering i DIG og dit liv.

Hver samtale varer ca. 1,5 time, hvor vi går rundt om smukke Utterslev Mose – du kan tage 6a lige til døren (stoppestedet hedder Dyssegårdsvej/Søborg Hovedgade, lige ved Ismageriet i Søborg) og så går vi sammen rundt om mosen. Naturen kan nemlig noget..

PS. Bor du langt væk men kalder samtalen, så skriv endelig! Så finder vi ud af noget online via Zoom.

 

Investering

1 x session, ca. 1,5 time: 550 kr  350 kr til de første 5 der booker en 1:1!

 

Du overfører pengene via mobilepay til 25170170 og skriver datoen du kan + din mail i kommentarfeltet, så jeg kan få fat på dig. Så skriver jeg til dig og vi aftaler tidspunkt og om sessionen skal foregå som en walk and talk eller online.

YOU go first. The Universe goes further 🧚

 

Handelsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i samtalen, så aflys 24 timer før samtalens start via mail, så finder vi en anden dato. Hvis du aflyser senere, refunderes samtalen ikke.

Forløb refunderes ikke, men hvis du går ind i en travl periode eller lignende, kan sessionerne rykkes. Dog gælder samme regel mht aflysning, at en planlagt session skal aflyses minimum 24 før sessionens start.