at følge hjertet er ikke let.

at følge hjertet kræver, at du tør GIVE SLIP.

at følge hjertet kræver, at du har TILLID.

at følge hjertet betyder, at du skal HANDLE på dine DRØMME.

at følge hjertet betyder, at du ikke altid vil leve op til andre folks forventninger.

at følge hjertet betyder, at du siger JA, når du mener ja og NEJ, når du mener nej.

at følge hjertet kræver, at du tør at tage en CHANCE – når den viser sig.

at følge hjertet kræver, at du tør tage imod HJÆLP og STØTTE.

 

at følge hjertet.. det er ikke nemt. men det er det hele værd. for mig er det en proces, hvor jeg har brug for støtte, omsorg og forståelse. jeg kan ikke gøre det selv (og det skal jeg heller ikke). det er ok, at jeg spørger om hjælp og støtte. beder om råd for dem jeg stoler på. beder om et kram fra min kæreste, når det hele er lidt svært. leger med min datter, når jeg brug for at slå hjernen helt fra og komme ned i kroppen og hjertet.

jeg tilbyder mentor-sessioner på Skype, fordi du ikke skal være alene. jeg støtter dig i processen. både med at give slip og skabe. sætte intentioner. for det kan være pisse hårdt – især at give slip. at give slip på det velkendte, det trygge. men for dig kan det måske være endnu mere skræmmende at gå efter de drømme, du har drømt om, de sidste mange år (det kender vi alt til). så derfor er det så vigtigt at have en eller flere cheerleaders, der hepper på dig og støtter dig. holder dig i hånden, når det er svært og hepper med flag og kampråb, når det hele går derudad med 100 km/t.

 

så er du klar til at droppe med at være “den pæne pige” og finde din SANDHED?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *