ELSK det hele – elsk HELE dig

Kender du det at..

føle at du enten er for lidt eller for meget?

føle dig forkert?

føle at du “burde” være noget andet end du er?
(aka du burde være ligesom alle de andre!)

opleve at gå fra at være mega selvsikker og i flow til at blive i tvivl om det hele og tænke “åh nej, er jeg så god nok?!” eller “kan jeg virkelig tillade mig det her??”?

eller at du BESTEMT ikke burde være jaloux, ensom, usikker osv?
(for alle andre virker jo til at have styr på det og deres følelser, ikke?!)

 

Vi er ALT

Vi er alt. Vi er både mørket og lyset. Og alt derimellem. Nogle af os har sværere ved at acceptere vores mørke. Andre deres lys. Der er ikke noget der er bedre end det andre. Men. Hvis vi hader nogle af vores sider eller ikke vil acceptere dem, hader vi faktisk noget af os selv. For vi er DET HELE. Også selvom vi måske ikke liiiiiige er så vilde med vores grådige, ensomme, usikre side.. Eller har svært ved at stå ved vores powerfulde, modige, selvsikre side.. For du er jo ikke sådan en, der indtager scenen, står selvsikkert og leverer dit budskab? Tro mig, det er du! Det er vi alle. Det findes alt sammen indeni os – hvis vi altså er villige til at acceptere og elske det.

Det kræver at vi både elsker vores POWERFULDE og SELVSIKRE side OG vores USIKRE og BANGE side. Når vi embracer ALLE sider, kan vi være det hele. Vi kan elske os selv, når vi (igen) føler os jaloux og usikre. Vi kan elske os selv, når vi igen er bange og ikke har lyst til at fremlægge eller fortælle hvordan vi VIRKELIG har det. Vi kan elske os selv, når vi står ved os selv og føler os POWERFULDE – men det bliver modtaget med kritik (og vi får lyst til at falde tilbage i vores pleaserrolle). Vi kan elske os selv, når vi synes det hele er lort og vi får lyst til at ryge tilbage i vores offerrolle. Vi kan ALTID elske os selv, selv når vi kan lide os selv mindst. Det er faktisk der vi har allermest BRUG for at vi elsker os selv!

 

Jeg troede jeg skulle være “perfekt”

Jeg har været der, hvor jeg helst ville være perfekt og kun ville vise mine “gode” sider. Men det er jo ikke et menneske – det er jo en robot! Folk gider ikke robotter (ok, måske nogle, men har du fundet vejen til min hjemmeside, tror jeg ikke, du er en af dem! 😉 ) Mennesker vil MENNESKER. Med følelser, usikkerheder, hele molevitten! Vi vil kunne spejle os i hinanden. Og det kan vi kun hvis vi tør at stå ved HELE os. Og vil vi stå ved HELE os, er vi i hvert fald nødt til at ACCEPTERE det hele. Alt vi er. Senere kan vi ELSKE det (yes, det er muligt!)

 

Hvorfor du lukker ned for bestemte sider af dig..

Du gør det ikke med vilje. Og vi gør det allesammen. Vi lukker ned for bestemte sider, når vi føler, at de ikke bliver accepteret af dem omkring os. Det sker allerede når vi er helt små. Hvis vi blev fortalt (eller bare fik et bestemt blik) at vi ikke måtte larme, være opmærksomhedskrævende, at vi var for fjollede, for generte, whatever, så kodede vi det sammen med, at vi ikke var accepterede og elskede, når vi viste den side. Og som barn er det allervigtigste at vi har nogen der elsker os og passer på os. Så derfor lukker vi ned for alt det der ikke passer ind i den boks og gør mere af det, som vi kan se, får folk til at elske os..

Derfor skal vi eddermame have haft haft Buddha x 10 som omsorgspersoner, hvis vi skulle have vokset op og vide at HELE os var ok! Det er umuligt som forældre ALDRIG at skamme sine børn – selvom man kan komme langt med bevidsthed omkring det! – og derfor, tror jeg, at vi alle vil have nogle sider, vi har svært ved at acceptere og elske.

Men! Det er ikke dårligt! Det er noget vi kan arbejde med – og hvem ved, måske bliver det den største gave til os selv og verden?

 

Der er en gave i ALLE sider

Der er en gave i alle sider. Selv dem du tror der ikke er. For hvad fanden er gaven i at være grådig? Tja, måske er det, at minde dig om at der er nok til alle. Også dig. At minde dig om at du kan skifte fra et scarcity til et ABUNDANCE-mindset. Måske. Måske er det noget helt andet du skal lære af at være grådig. Men jeg kan garantere dig, at der er en gave i selv vores mørkeste sider..

Jeg gentager det lige. Der er en gave i ALLE sider!

 

Meditationen hjælper dig med at..

finde frem til de sider du ikke har accepteret (endnu)

få øje på hvad siderne har til dig

..og hvad de har brug for fra dig
(der er nemlig en grund til at de banker på din dør)

finde gaverne i de sider, du ikke bryder dig om

heale dit indre barn der har brug for at du elsker og accepterer alt det, der ikke blev det, da du var lille
(meditationen er faktisk en healing af dit indre barn)

vide at du er LIGE som du skal være – at du på INGEN måde er forkert!

 

Lyt til den første del af meditationen her

Hele meditationen varer 20 minutter og er PERFEKT som en lille pause i løbet af dagen til bare at være DIG. Og nej, du behøver ikke at sidde i skrædderstilling – jeg går tit en tur, når jeg mediterer og det er SÅ dejligt!

 

..og hvis den taler til dig kan du købe den her

Send 111 kr til 25170170 via Mobilepay hvor du skriver din mail, så sender jeg et link til dig på din mail, hvor du kan downloade meditationen (inden for 7 dage) og den er din til evig brug. Hvis du vil give den i gave, skriver du bare modtagerens mail, når du overføre pengene 🙂

 

Musikken i meditationen er ikke tilfældigt valgt..

Baggrundsmusikken understøtter første chakra eller rodchakra’et. Det er chakra’et for sikkerhed og følelsen af at være tryg her i verden. Den passer PERFEKT til denne meditation, da mit mål er, at du skal blive mindet om, at det er ok at være dig. At det er trygt at være dig i den her verden. At du gerne må være her! Med ALT der er dig – ikke kun det du tror, der er ok at vise verden. Verden har brug for HELE dig.

 

hvad siger andre om meditationen?