Foredrag

Jeg ELSKER at holde foredrag og komme ud og møde DIG! Det har jeg gjort siden 2013 på skoler, gymnasier, efterskoler og biblioteker. Mest for unge, men også for børn og voksne. Da jeg talte sidst har jeg holdt foredrag for 600+ mennesker. Og det er jeg altså ret stolt af!

Nu har jeg åbnet op for muligheden for at holde foredrag, hvis du mærker, at du eller det sted du arbejder, har brug for det. Du kan læse hvad jeg holder foredrag om og ellers kan du se et af mine foredrag her – den helt ærlige historie om at blive skilsmissebarn.

 

Emner jeg har snakket om i mine foredrag:

  • den HELT ærlige historie om at blive skilsmissebarn (med ALLE de følelser det måtte involvere)
  • hvordan krisen kan blive vores største gave
  • at være sensitiv i vores præstationsfokuserede samfund, hvor det nemmeste er at tage en maske på – og hvordan vi smider den maske
  • sorg og følelser og hvordan vi bearbejder dem
  • at være med det der er – hvordan vi accepterer ALLE følelser
  • hvordan vores nervesystem – det sympatiske og parasympatiske – påvirker os og hvorfor og hvordan vi husker at give os selv en pause og komme tilbage til kroppen

 

Hvis du gerne vil have mig ud på din skole/gymnasium/bibliotek/andet, så skriv en mail til mig 🙂 Prisen er 1500 kr + moms for 1-2 times foredrag i Københavnsområdet. Kørsel vil komme oveni, hvis det er uden for København.

 

Kalender – skal du med til mit næste foredrag?

Juhuuuuu, jeg holder et ÅBENT foredrag for alle i Kbh torsdag d. 26/9 om aftenen:
Foredrag: Krisen fik mig til at smide masken

 

Hvad siger andre om mine foredrag?