(Gen)lær at lytte til dit hjerte

kender du det, at:

der er så meget støj i dit hoved, at du ikke kan finde hoved og hale i, hvordan du egentlig har det?

* du ikke aner, hvad det rigtige valg er, fordi dit (højtråbende) ego siger en ting, men du kan mærke, at det måskeee ikke er det rigtige for dig?

* du er helt udmattet, fordi du har brugt dit hoved hele dagen?

* du ikke kan huske, hvornår du sidst trak vejret sådan heeeelt ned i maven?

* du virkelig har brug for en PAUSE – uden forventninger, uden krav, uden noget som helst?

* du fokuserer på alt det, du IKKE har – og det gør dig trist og sur?

 

dit hjerte har SÅ meget visdom

seriøst. der sker noget magisk, når vi connecter med vores hjerte.

den hurtigste vej til hjertet er gennem stilhed og taknemmelighed. det kræver, at du sænker farten og lyttet til dit hjertets visdom. når du har travlt er det nemlig kun ego’et, der kan overdøve din travlhed. dit hjerte har ikke en chance! du kender det sikkert godt selv. 

men. hvis du vil have adgang til dit hjertets visdom – til dit hjertets STORE intelligens – er du nødt til at sænke farten. til at tage dig tid til at lære dit hjertets sprog at kende. og det er derfor, jeg har skabt meditationen. fordi vores ego larmer. og det bliver det (nok) ved med at gøre. og det er heller ikke fordi, at vi skal “komme af” med vores ego – vi skal bare lære, hvordan vi lytter til vores hjerte. og skelner mellem ego’et og hjertet.

 

vil du leve et liv, der er sandt for DIG?

hjertets guider dig altid imod DIN sandhed – det gør dit ego ikke. også selvom at det føles sådan, når ego’et rigtig gerne vil holde dig i dine trygge omgivelser, job, relationer osv.. det KAN være din sandhed, og der er intet galt i tryghed.

men. når det kun er din tryghed og ikke længere din sandhed, så ved du, at det er dit ego, der snakker. dit ego der styrer showet. måske prøver dit hjerte at hviske til dig: “sig jobbet op. drop ud af studiet. sig farvel til din kæreste – i er ikke længere gode for hinanden,” eller “søg jobbet. spørg ham den søde ud på en gåturs-date. spørg hende den inspirerende på insta om i ikke skal drikke en kop kaffe.”

 

når du ikke lytter til dit hjerte (tro mig, jeg HAR været der)…

dit hjerte kommunikerer hele tiden med dig, men der skal meget til at overdøve ego’et. måske hører du ikke hjertets besked første gang – men bliver du ved med at overhøre dets guide – vil du måske blive overmandet til sidst. stress, sygdom eller bare en voldsom ked-af-det-hed. det kender jeg i hvert fald fra mig selv. at lader jeg være med at lytte til mit hjerte igen og igen, så betaler jeg ved kasse et. og det gør nas, og er DYRT.

derfor – hvorfor ikke lærer vores hjertets sprog at kende og tjekke ind med dets visdom et par gange om ugen? bare lige for at se om vi er på rette vej?

hvis vi ikke er på rette vej og har levet lidt for længe efter ego’ets regler, kan vi spørge vores hjerte: “hvad er det rigtige at gøre lige nu for mig?”

det er aldrig for sent at komme tilbage til hjertet. dit hjerte dømmer dig ALDRIG. det er der altid for dig.

tænk – du skal ikke gøre noget eller fortælle det noget, det slår bare. det holder dig i live. giver alle dine celler næring og energi – og fjerner alt det, de ikke længere har brug for.

det er da magisk. at vores hjerte holder os rent fysisk i live – og er en kilde til uendelig visdom og intelligens.

 

meditationen hjælper dig med, at:

* huske dig på alt det gode og dejlige du har i dit liv – lige nu.
(og dermed kan du tiltrække mere af det, du ønsker!)

* connecte med din krop, dit åndedræt og dit hjerte.

* lære dit hjertes signaler at kende.

* spørge dit hjerte til råds – når du fx skal træffe en stor beslutning eller du ikke ved, hvad du har brug for lige nu.

* udnytte dit hjertes visdom og intelligens – så du kan tage de valg, der er sande for DIG.

 

hør de første 4:44 min af meditationen her

 

..få resten af meditationen (ca. 21 minutter) og lyt til den, hvor som helst og når som helst

du køber meditationen ved at sende 100 kr via mobilepay til 25170170, hvor du skriver din mail i kommentarfeltet. så sender jeg dig et link til meditationen, hvor du kan downloade den inden for 7 dage – og så kan du høre den, hvor som helst og når som helst.

 

vil du høre, hvordan andre har brugt meditationen?

“every heart has a divine intelligence and natural guidance system”