om mig

det er ligesom, når man skal skrive bio’en på insta… 🤷🏻‍♀️

jeg ved aldrig hvad jeg skal skrive. skal jeg skrive hvad jeg laver? eller hvem jeg er? og hvem er jeg egentlig? store spørgsmål!

nu vil jeg i hvert fald fortælle dig lidt om hvem jeg ER. de små ting der gør mig til MIG. for jeg synes selv det er meget mere spændende end at høre om, hvad vi laver. vi husker alligevel ikke folk på, hvad de har lavet og udrettet her i verden, vi husker dem på den FØLELSE de gav os.

 

så hvem er jeg? 💗

jeg er følsom og bliver meget hurtigt påvirket af andres energi – og jeg er sjovt nok også 2’er i min grundenergi (hvis du ved lidt om numerologi, ved du hvad jeg snakker om).

jeg lærte at stave til “følelse” ved at tænke “føl else” hver gang jeg skulle stave det, haha! total random fact, men kom lige i tanke om det.

jeg kommer HELT oppe og køre, når mine veninder eller venner fortæller, at de har taget deres frygt i hånden og fulgt deres hjerte. jeg bliver FYLDT med energi og ALLE mine celler vibrerer med glæde. YAAAAS, det får mit hjerte til at synge!

jeg har nemt ved at bekymre mig om 1000 ting, hvis mit ego får lov til at tage over: “har aya det nu godt? mon jeg består min eksamen? ej, fuck, har jeg fået betalt den der regning? mon min veninde er sur, fordi jeg ikke fik svaret på hendes SMS?” ja, hvis mit ego fik lov til det, så kunne jeg bruge hele dagen på at bekymre mig.

derfor siger jeg også til mit ego (når det går op for mig, at det styrer showet): “hey søde ego, det er helt OK, du er der, men nu giver vi lige lidt plads til mit hjerte, ikk’?” det plejer at hjælpe.

jeg er utålmodig og får jeg en idé, så skal den helst ske MED DET SAMME (kender du det?) ligesom denne hjemmeside – jeg var til kakaoceremoni en aften og fik en masse downloads fra mit hjerte og universet, og dagen efter havde jeg oprettet en hjemmeside og var i fuld gang. hæhæ, utålmodig type…

jeg synes selv, jeg er ret sjov og ELSKER at grine højt (selvom det tog mig MANGE år, før jeg turde det!)

min mand griner tit over nogle af de (knap så..) kloge ting, jeg får sagt.. #funnywifehappylife
“ej skat, nu ved jeg hvordan man laver vegansk butterchicken! man putter bare kokosmælk i istedet for smør!!!” lolz

jeg ved sindssygt meget om kroppen, fordi jeg synes, det er pisse spændende, men jeg er også skeptisk overfor konventionel forskning og går generelt efter, hvad der FØLES godt og ikke hvad, sundhedsstyrelsen eller andre eksperter mener #lillerebel

jeg lytter til min krop og spiser det, jeg har LYST til. jeg vil ikke (længere) sætte et label på mig – vegetar, veganer, plantespiser – nej, jeg vil hellere bare LYTTE til min krop og respektere dens lyst.
(OOOOOST, namme namme)

jeg er TOTAL vild med månen (som også er min planet) – det startede endda, da jeg var helt lille og jeg spurgte min far: “skal månen også have dyne på, når hun sover?” #moonchild

jeg tror på, at vi ALLE har en gave til verden. noget som vil gavne verden og dem omkring os. spørgsmålet er bare om vi TØR at dele den.

og så er jeg mama til verdens dejligste baby Aya og hustru til den lækreste mand på jorden Alex. SÅ fucking taknemmelig for min lille familie.

 

fra ego til hjertekvinde 🧠🔜💗

i maaaange år lod jeg mit ego føre vejen og glemte, hvad mit hjerte havde lyst til. så jeg gjorde alt det, jeg “burde” og det var da også meget fint – udenpå – men det føltes bare FORFÆRDELIGT indeni. jeg følte mig forkert. at der var noget galt med MIG… og alligevel var der en lille stemme i mig (aka mit hjerte), der sagde, at det ikke var det job jeg skulle have. at jeg ikke skulle være sammen med min (daværende) kæreste mere. at jeg ikke skulle søge det studie. at jeg ikke skulle X, Y og Z. jeg vidste det godt! mit hjerte og min krop SKREG efter, at jeg stoppede op og lyttede. men jeg kendte ikke til andet end ego-vejen, så jeg fortsatte. indtil jeg – for første gang – blev ramt af en kæmpe sorg over mine forældres skilsmisse og – for anden gang – blev mødt af min læge, der stak en sygemelding med stress i hånden på mig. AV.

det var et wakeup-call*, der ville noget!
(*spiritual awakening som Brené Brown kalder det, det lyder lidt bedre, haha!)

så der besluttede jeg mig. FANDME nej. ikke mere ego-liv. JA TAK til hjerte-liv!

Og det også derfor det er min MISSION at vise dig, at du IKKE er forkert, fordi du er et menneske med ALT der nu er, når man er et menneske… og at når vi prøver at følge samfundets/vennernes/families regler, så går det galt.. hjertets vej guider DIN vej. Hvad end der nu er sandt for dig. Og når du følger hjertet ved du også at du skabt PRÆCIS som du skulle være – og du er ligesom du skal være. Med alt du er! Selv det du ikke er stolt over. Du skal ikke fixes! Du skal blot elske dig selv, som du er.

 

og så kom aya 👶🏽

og da der så var et lille hjerte, der blinkede på skærmen (såååå vildt!) og jordemoderen sagde: “alt ser helt normalt ud – tillykke!” så stod det SOLEKLART for mig – mit barn (som sjovt nok er 1’er og er derfor styret af solen) skal ikke vokse op og tro, at hun skal leve ego-måden. jeg vil VISE hende, at man kan leve fra hjertet. og at det faktisk er den ENESTE vej til succes.

for du kan ikke MÆRKE succes, hvis du ikke lever fra DIN sandhed.
(så vil det bare føles tomt, selvom du har alt det, der “burde” gøre dig glad. måske kender du det?)

TAK aya. tak fordi du hver eneste dag minder mig om, hvor vigtigt det er, at vi lytter til vores hjerte.

(og sådan blev idaaya.dk faktisk “født” – fordi aya er og bliver min største læremester. ren kærlighed i en lille krop, så sød altså!)

 

og ja, jeg har også taget uddannelser og haft jobs og sådan 😉

PS. hvis du er en af dem, der er nysgerrig på, hvad jeg gør og har gjort, så får du det i punktform herunder:

  • firmaet golriz moon 2018-nu
  • ergoterapeut-studerende 2017-2022 
  • underviser hos Projekt S 2017
  • selvstændig forfatter, foredragsholder og coach med fokus på selvaccept og -kærlighed samt skilsmissebørn 2013-2017
  • certificeret life coach fra Manning Inspire 2015
  • teamleder på Camp True North 2013-nu 

 

hvis du har lyst til at sige hej (ih, det ville jeg elske!) ✌🏼

instagram: idagolriz

facebook: ida golriz  – et liv fra hjertet

mail: hej@idaaya.dk