Mit navn er Idalouisa, men jeg bliver kaldt Ida. Har ikke helt vænnet mig til mit nye navn, selvom jeg skiftede for snart et år siden, hæhæ.

Jeg er gift med Alex. Eller han hedder Alexander, men det er kun, når jeg er sur på ham, jeg kalder ham det. Ej, det mener jeg selvfølgelig ikke. Jeg er også mor til Aysen, som er min lille lyskugle. Hun lærer mig så meget om mig selv og minder mig om, hvor fantastisk livet er. Det var også hende, der inspirerede mig til at starte idaaya.dk, da hun var i min mavse.

Siden jeg var lille, er jeg blevet koblet sammen med solen og det gule. Som helt lille sagde en fremmed mand at ‘jeg havde solskin i øjnene’. Jeg elskede gul og havde et gult værelse. Nu har vi et gult badeværelse (yes!). Jeg har en gul strik, jeg levede i som gravid og da jeg var teamleder på Camp True North, fik jeg en anonym seddel, hvorpå der stod, at jeg spredte solskin hvor end jeg gik. Så selvom jeg også er månebarn, fylder solen og dens smukke gule farve også. 

Min energi er meget ebb and flow. Det ene øjeblik har jeg sygt meget energi på en idé. Det går rigtig hurtigt og er nok svært for nogle at følge med. Det andet øjeblik er jeg helt færdig og har brug for ro og hvile, før der kommer et energiboost igen fyldt med flow. Det har taget mig længe at forstå, at det er sådan jeg arbejder bedst og jeg øver mig stadig. Det betyder også, at jeg kan skifte retning som vinden og at mine passioner er flere. Jeg har haft svært ved at finde én retning og så holde mig til den og det har fået mig til at føle mig forkert i mange år. Fx er jeg på mit 3. studie og en del af mig forstår ikke, hvorfor jeg ikke bare kan vælge én vej og så være tilfreds med den. Men jeg har brug for den nye energi, der kommer med flowet. Måske genkender du det også selv? Især hvis du er Manifestor i Human Design. Der kan jeg i hvert fald virkelig genkende det.

Selvom jeg tit kan skifte retning, kan jeg stadig se en rød tråd i ALT, jeg har lavet op til nu. At mit purpose, min gave til verden, bliver mere og mere tydelig og at det ikke er en failure alle de gange, hvor det ikke gik, som jeg håbede eller hvor jeg ikke længere havde energi til et bestemt projekt. For det var tit den følelse, jeg sad med, når der ikke var nogen der bookede et foredrag eller som dengang hvor jeg fik flere forespørgsler på én gang, men kunne mærke, at jeg skulle stoppe med at holde foredrag om at være skilsmissebarn.

Alt hvad jeg laver handler om at komme tilbage til vores lys. Det der helt rene lys, som vi har som børn, men som de fleste af os har slukket for, jo ældre vi blev. Det lys, hvor vi tillader alle følelser og hvor ingen af dem er forkerte. Det lys, hvor vi er modige og tør at kaste os (eller tage små museskridt) ud i nye projekter og aktiviteter. Det lys, hvor vi tør være os selv med dem vi har nær og læne os helt ind til dem og vide, at de griber os. Det lys, hvor vi ved, at alt vi har brug for og lyst til findes inde i os.

Jeg har skrevet lidt mere om min MISSION her og alt, hvad jeg tilbyder, som har til formål at aktivere lyset i DIG, finder du under JEG TILBYDER.

 

“Dét er min mission. At tænde lyset i mig. I dig.
I os alle. Så vi sammen kan lyse verden op”.

 

Uddannelse, kurser og erfaring

 • Sygeplejerske
  • modul 1 (anatomi og fysiologi samt basis sygeplejeteori)
  • modul 2 (sygdomslære og mikrobiologi)
  • modul 4 (10 ugers klinisk undervisning på lungemedicinsk afdeling)
 • Ergoterapeut
  • 1. semester (anatomi og fysiologi samt basis ergoterapiteori)
  • 2. semester (biomekanik samt basis viden om de psykologiske retninger)
 • Certificeret Life Coach hos Manning Inspire
 • The Shadow Process hos Pernille Melsted
 • Teamleder for Camp True North fra 2013-2019
 • Reiki I healing (+ i gang med Reiki II)
 • ‘Find gaven i dine forældres skilsmisse’-foredrag (for +600 mennesker i alt)
 • Udgivet 3 bøger – bl.a. ‘Find gaven i dine forældres skilmisse (ja, den findes!)’
 • LIVE Workshops både alene og sammen med andre bl.a. Sandhedscirklen med Ida Passera 
 • Online workshops om mod, at lytte til sit hjerte og et nytårsritual for at sætte intentionen for det nye år

Kontakt

Du kan kontakte mig ved at sende en mail, skrive en DM på Instagram eller tilføje mig på Facebook.