Hej! Jeg er følsom sjæl, som kom til verden en forårsdag i 1993. Jeg voksede op med det, man nok vil kalde en god og tryg barndom, og alligevel følte jeg mig altid ‘forkert’. Som om jeg var ‘for følsom’ og jeg lukkede hurtigt ned, for hvad jeg gik og følte, og i bund og grund den jeg var. Jeg lukkede ned for alle følelserne, for min kreativitet (som kom med følelserne), min sårbarhed, mit mod. 

Så blev jeg teenager, og det blev ikke ligefrem nemmere. Jeg gjorde alt det, der forventedes af en 16 årig – jeg gik i gymnasiet, tog til alle festerne, drak mig fuld, hyggede med tøserne, havde en arbejde så jeg kunne købe det rigtige tøj.. men jeg følte mig aldrig rigtig glad. Det som jeg troede ville gøre mig glad, gav kun en kortvarig følelse af ‘lykke’. Jeg havde aldrig ro indeni. Jeg havde aldrig ro i den, jeg var – jeg troede altid, jeg skulle gøre eller være noget bestemt for at være god nok..

Men så skete der noget. Som både var den største gave jeg kunne få – og min største frygt..

Mine forældre blev skilt – lige midt i den sidste halvdel af 3.g – og jeg følte, at mit fundament blev revet væk under mig. Hvordan skulle jeg nu have et billede på et parforhold? En familie? Hvad skulle der ske med mig – og min familie?

Jeg blev kastet direkte derud, hvor jeg slet ikke følte jeg kunne bunde (og jeg følte, at jeg havde glemt, hvordan man svømmer). Jeg følte mig alene. Jeg følte mig SÅ sårbar. Og det var netop den sårbarhed, der åbnede for alt det, jeg havde lukket inde i mange, mange år. Langsomt fik jeg åbnet kammeret i mit hjerte, hvor min følsomhed, kreativitet, sårbarhed og mod (bare for at nævne nogle få) var blevet gemt væk. Det var det mest skræmmende at åbne op det – at åbne op for hele mig, og ikke kun de sider, som jeg vidste ‘var gode nok’.

“There’s a crack in everything, that’s where the lights get in,” – selvom det skræmte røven ud af bukserne på mig at gå ind i mørket, oplevede jeg også, hvor mange gaver der ventede mig på den anden side. Friheden til at være mig! Ægte, dybe, nærende, ærlige relationer! Min intuition! Min savnede kreativitet!

Og lige pludselig fik krisen eller sorgen endnu en betydning – jeg ønskede at hjælpe andre skilsmissebørn- og unge med at komme igennem processen. Da mine forældre blev skilt, oplevede jeg ikke at blive mødt i min sorg. Fordi næsten hvert 1/3 barn under 18 år er/bliver skilsmissebarn, er det blevet så normalt, at det hurtigt kan blive glemt, at hvert enkelt barn oplever processen unikt. Dét ville jeg ændre på! Jeg ønskede at fortælle min historie, så andre skilsmissebørn- og unge fik mulighed for at lukke op for deres egen.

Så jeg startede med noget, jeg altid havde frygtet! Nemlig at holde foredrag på skoler, gymnasier, biblioteker, osv (du kan se det gratis her). Selvom foredraget havde udgangspunkt i min oplevelse som skilsmissebarn, var grundstenene sårbarhed og mod – hvordan vi kun kan leve et ægte liv for os selv, hvis vi TØR at være sårbare (og dermed modige). Nu er der kommet en ekstra gren på – nemlig et roligt nervesystem – da jeg tror på, at vi har brug for det med det høje tempo, vi alle møder i vores hverdag. Vi har brug for at få RO PÅ! 

Alt jeg laver tager udgangspunkt i de tre begreber; sårbarhed, mod og et roligt nervesystem, og du kan læse mere om min mission her.

 

“A calm nervous system is the sexiest thing you can wear.”
Idalouisa Golriz Frost

 

Uddannelse, kurser og erfaring

 • Sygeplejerske
  • modul 1 (anatomi og fysiologi samt basis sygeplejeteori)
  • modul 2 (sygdomslære og mikrobiologi)
  • modul 4 (10 ugers klinisk undervisning på lungemedicinsk afdeling)
 • Ergoterapeut
  • 1. semester (anatomi og fysiologi samt basis ergoterapiteori)
  • 2. semester (biomekanik samt basis viden om de psykologiske retninger)
 • Certificeret Life Coach hos Manning Inspire
 • The Shadow Process hos Pernille Melsted
 • Teamleder for Camp True North fra 2013-2019
 • ‘Find gaven i dine forældres skilsmisse’-foredrag (for +600 mennesker i alt)
 • Udgivet 3 bøger – bl.a. ‘Find gaven i dine forældres skilmisse (ja, den findes!)’
 • LIVE Workshops både alene og sammen med andre bl.a. Sandhedscirklen med Ida Passera – se mere under ‘Jeg tilbyder’
 • Online workshops om mod, at lytte til sit hjerte og et nytårsritual for at sætte intentionen for det nye år

Kontakt

Du kan kontakte mig ved at sende en mail, skrive en DM på Instagram eller tilføje mig på Facebook.