Måske kender du det med at..

 • du føler, at du lever livet på de andres præmisser om hvad du “burde”
  (fordi du ikke tør at gøre det, som du har lyst til)
 • du får dårlig samvittighed ved at stå ved dine behov
  (for du har jo ikke lyst til at være ‘besværlig’ eller ‘for krævende’)
 • du sidder fast i pleaserrollen og ved slet ikke hvordan du skal starte med at lytte til dig selv og følge det, du har lyst til
 • du faktisk ikke er helt ærlig overfor dine veninder og kæreste (og måske også familie), når de spørger “hvordan har du det?”
 • du drømmer meget (og stort!), men du tør ikke gå efter dine drømme
  (for du er jo ikke sådan en, der er mega modig..)
 • du nogle gange bliver så bange for hvad andre mon må tænke, hvis du fulgte dine drømme, at du slukker dem med det samme og følger strømmen – det de andre gør – istedet for
 • ved at du skal leve livet på en anden måde end ‘den normale’ måde (aka den måde samfundet helst ser, vi lever – få en uddannelse, et job, bliv gift, få børn, få hus, få bil osv.)
 • se mega meget op til dem, der bare springer ud i tingene og ville ØNSKE at du også turde gøre det
  (og samtidig kan du mærke, at det måske ikke er din måde at gøre det på)

 

Jeg vil gerne fortælle dig en hemmelighed

Måske to faktisk. For det første var jeg en mega bangebuks, da jeg var mindre. Yngre. Det er jeg ikke mere. Faktisk har jeg (gen)fundet mit mod de sidste 7 år big time og taget nogle skridt, jeg ALDRIG havde troede, jeg turde. For det andet så er der flere måder at være modig på. Og nogle gange er det mest modige skridt, det vi andre ikke kan se. Det er ikke at holde et foredrag for 1000 mennesker, springe fra 10-meter vippen, bungy-jumpe – det KAN det være, men faktisk så er det der kræver allermest sårbarhed, autenticitet og mod, oftest et lille skridt (udadtil) og et KÆMPE skridt indadtil. 

Lad mig give dig et eksempel:
Da mig og Alex (min mand) begyndte at ‘date’ (eller ‘ses’) nåede vi til et punkt, hvor vi skulle have ‘snakken’. Du ved, den der hvor man skal finde ud af om det bare er for sjov, eller om man skal fortsætte. Jeg startede. Og jeg anede ikke hvad hans svar ville være, for han havde godt nævnt, at han synes det var lidt tidligt ift. hans sidste forhold. Allerede der elskede jeg ham og følte mig hjemme og vidste, at jeg bare gerne ville HAM. Så jeg sagde til ham ‘jeg vil dig’. Jeg vidste ikke hvad hans svar var – for han svarede ikke med det samme. Jeg følte mig så sårbar og nøgen og bange. Men jeg vidste også, at hvis jeg ville have et forhold, der byggede på sårbarhed, autenticitet, mod og ærlighed, så måtte jeg gå forrest og være det selv. Jeg kunne ikke forvente det af ham, og så ikke selv gøre det. 

(I dag er vi gift og har Aya, så du kan nok selv regne ud hvad hans svar endte med at være 😉 )

 

Du kan aldrig fejle når du er modig

En tredje myte jeg gerne vil afbrække (hvis man overhoved kan sige det?) er, at der findes INGEN fejl – specielt ikke når du tager frygten i din ene hånd og modet i den anden og gør det, dit hjerte kalder på. Hvad end det er et (kommende) parforhold, venskab, studie/arbejdsvalg, familie, whatever. Måske gik det ikke som du havde håbet, men det at du springer ud i det og GØR det, er en succes i sig selv. Og jo mere du træner din modigheds-muskel, jo nemmere bliver det også at springe ud i tingene.

Det betyder IKKE at du aaaaldrig vil opleve et bankende hjerte, svedige håndflader, rystende stemme, tissetrang og alt det der, der kan følge med – tværtimod. For det er helt normalt. Og det er helt ok! Men jo mere du træner din modigheds-muskel, vil du også finde ud af, at frygten faktisk er din ven. 

 

Fra bangebuks til Mega Modig

Her er en liste over, hvad der er sket i mit liv, siden jeg for 7 år siden tog frygten i den ene hånd og modet i den anden:

 • jeg har et parforhold hvor jeg tør at være ærlig og autentisk, hvor jeg kan være helt mig selv
 • jeg har holdt foredrag for over 600 mennesker
  (selvom jeg HADEDE at fremlægge i skolen og meldte mig syg, hvis jeg kunne)
 • jeg har startet projekter, bare fordi jeg havde lyst: et podcast, en blog, en instagram, Sandhedscirkler
 • jeg tør at græde og grine højt foran andre, når jeg mærker tårerne eller latteren komme
 • jeg tør at synge højt på gaden, i bilen og foran andre
  (før sang jeg KUN når jeg var alene eller med min søster)
 • jeg har skiftet navn, fordi jeg mærkede, at det var tid – selvom jeg havde mange overvejelser om, hvad andre mon måtte tænke
 • jeg har givet mig selv og min krop en pause, når den har skreget efter det – i stedet for bare at knokle videre og blive seriøst stresset
 • jeg har fået relationer i mit liv som bygger på autenticitet, sårbarhed, ærlighed, mod, inspiration og sjov
  (som er vigtige byggesten i mit fundament)
 • jeg VED inderst inde at jeg er den bedste mor for Aya og nu tør at jeg at stå ved mine valg omkring hende, når de ikke matcher andres

 

DU er Mega Modig (og det har du altid været)

Jeg skriver ikke det her for at ‘blære mig’ (ps. fuck dig, Jantelov). Jeg skriver det her for at vise dig, hvad der (bl.a) er muligt, når du TØR. Når du stopper med at sige at ‘jeg er ikke sådan en, der tør…’ og begynder at se dig selv, som en der er Mega Modig. For sandheden er at vi ALLE er Mega Modige – og jeg vil fortælle dig til workshoppen, hvordan jeg kan garantere, at det er du. DU er Mega Modig.

 

Min intention er, at du efter Mega Modig…

 • går fra at sige “det tør jeg ikke..” til “hov, det kan jeg da måske godt…” 
 • tør at gå efter dine drømme – store som små
 • tør at sige JA til de ting, du kan mærke, du har lyst til
 • står ved dine behov og siger dem højt til dem, du har brug for at udtrykke dem overfor
 • siger “nej tak” når du mærker, at der er noget du enten ikke har lyst til eller at dine grænser er blevet overtrådt
 • følger de små tegn og skridt dit hjerte/intuition guider dig til
  (også selvom du måske ikke helt forstår dem med hovedet)
 • giver dig hen – helt sårbar, ærlig og autentisk – til din kæreste
  (eller kommende kæreste)
 • fortæller dine veninder/venner/familie hvordan du virkelig har det
 • siger STOP, når du mærker, at din krop (og/eller sind) har brug for en pause
 • synger højt i bilen, danser fjollet, fortæller de der lidt dårlige jokes de har fortalt 100 gange, tør at se grim ud – sammen med andre
 • tør at være dig selv, når du møder nye mennesker – så du kan skabe venskaber, relationer og måske et parforhold som bygger på ærlighed og autenticitet
 • står ved den du er – hvis du er følsom (som mig), at du så står ved, at du er følsom
  (og at det faktisk er en rigtig fin kvalitet og styrke)
 • har fået nogle helt konkrete værktøjer til at træne din modigheds-muskel, så kan sige ligesom Pippi Langstrømpe…

 

“Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!”

Pippi Langstrømpe

 

Kunne det ikke være magisk, hvis vi alle havde den tankegang? Det mindset?

Jeg tror verden har brug for, at vi TØR at følge det, der får vores hjerte til et synge. Til at følge det der giver os RO. Til at følge der hvor vi føler os HJEMME. For når du følger det, viser du også dem omkring dig, at det ok, at de også følger det, der føles rigtigt for dem.

 

Alt det praktiske

 • Workshoppen foregår online i en FB-gruppe og bliver optaget og gemt
 • Den foregår d. 12/12-2019 kl. 10-12(ish)
 • Du behøver ikke at være med ‘live’ – workshoppen bliver gemt og du kan se den igen og igen, når det passer dig og du har lyst
  (jeg har fundet ud af, at når jeg ser online workshops igen og igen efter flere måneder, lærer jeg noget nyt HVER gang!)

Prisen for at blive Mega Modig

 • Hvis du tilmelder dig INDEN d. 1/12 er prisen 200 kr – efter d. 1/12 stiger prisen til 350 kr
 • Du tilmelder dig ved at overføre 200/350 kr via mobilepay til 25 170 170 – skriv ‘Mega Modig’ i notesfeltet
 • Når du har gjort det, finder du gruppen på fb og ansøger om at blive medlem 🙂 – link kommer snarest

 

Jeg glæææææder mig til at have dig med!