Hvorfor Sandhedscirkler?

Fordi vi har brug for et space, et rum til bare at VÆRE. Til at være med ALT der er. Til ikke at skulle gemme os bag en maske. Mange af os gemmer os når vi har det svært. Eller når vi er stolte. For vi skal jo endelig ikke blive for meget! Eller for lidt! Vel? Kender du det?
(fuck Janteloven – i Sandhedscirklen har du lov til at være ALT!)

Eller at vi aflyser aftaler – med vores gode venner eller familie! – når vi går igennem noget svært. Og hvorfor? Det er jo netop DER vi har allermest BRUG for vores relationer. Vi har brug for at blive holdt om, at græde (måske), at være vrede, at være der hvor vi er. Vi har brug for et sted, hvor vi kan være med alt der er – uden at føle at vi bliver dømt eller gjort forkerte.

 

Vi er godt med på at det kan være svært..

Og derfor har vi skabt Sandhedscirklerne. En legeplads. Et sted hvor du kan øve dig i at være DIG med alt der er. Her er det trygt at møde op som dig. Uanset hvordan du har det. Meningen er at vi sammen øver os i at være OS SELV, at stå i vores power, vores sandhed, vores lys – og vores mørke! – så at vi til sidst bliver så STÆRKE i os selv, at vi tør være os hele tiden. Uanset hvor vi er og hvem vi er sammen med. 

Øvelse gør bedre. For hver gang du øver dig i at være dig, bliver du lidt mere dig. Og det inspirerer dem omkring dig! Derfor mødes vi en cirkel. Du kommer til at inspirere de andre – ligesom de vil inspirere dig.. For..

 

I feel more inspired to be more me when you are you.
Let’s inspire each other to be more ourselves!

 

Hvordan foregår Sandhedscirklerne?

Vi mødes. Kun 6 kvinder. Vi deler hvad der er LIGE NU. Vi vil inviterer til øvelser der er med til at få dig ud af og hovedet og ned i kroppen, som connecter dig dybere til DIN sandhed, din kerne og til de andre kvinder. Dette støtter dig til at kunne mærke dig selv, stå i dit lys – og omfavne dit mørke.

 

Hvem er dine space holders?

Den ene er mig 🙂 hæhæ. Jeg har været vant til og ELSKER at holde spacet for cirkler gennem mit arbejde som teamleder for Camp True North – og der fandt jeg ud af, at det vigtigste vi kan gøre for hinanden er at holde rummet. Ikke fixe. Ikke forklare. Ikke forstå. Bare være nærværende, lyttende og bare VÆRE der. Det er min fineste opgave til Sandhedscirklerne. Hvis du er nysgerrig, kan du kan læse mere om mig her.

 

Min med-space holder er Ida Maria Passera, som igennem sit virke som pædagog har lavet yoga/mindfulness med børn – hvor hendes primære rolle har været at guide, støtte, rumme og give plads til ALT hvad der dukker op i barnet.
Hun har igennem det sidste år siddet i kørestol pga. smerter i sine fødder. Det har været en fantastisk, CRAZY og smertefuld rejse som har bragt hende mere og mere hjem i hendes kerne. Ida har brugt terapi, cirkler, events, dans mm. hvor hun primært har øvet sig i at tillade ALT inde i hende – følelser, tanker og tilstande samt hendes situation i kørestol.
HVER dag øver hun sig i at møde op med den energi, som flyder i hende i nuet (glæde, vrede, sorg, usikkerheder, latter osv.)
Hun glæder sig så VANVITTIGT meget til at støtte og guide dig i at møde op med alt du er og vide at du er HELT som du skal være – uanset hvilken energi, tanke eller følelse du kommer med!

 

Er du KLAR til blive mere dig? Og stå ved dig selv?

Der er plads til 6 kvinder i hver cirkel. Du tilmelder dig ved at sende 200 kr til mobilepay 25170170, hvor du skriver cirklens dato, så vi ved hvilken en, du er tilmeldt 🙂

 

The most rebellious thing you can do is to be YOU!

 

Næste Sandhedscirkel

Vi har ikke planlagt den næste cirkel, men hold øje med siden, hvor jeg vil lægge datoen for den næste cirkel op.

 

Rent praktisk

Sandhedscirklerne foregår i Vanløse (du får den præcise adresse når du har tilmeldt dig). Det er nemt at komme til med offentlig transport 🙂

Mød op i behageligt tøj – tøj der får dig til at føle dig som DIG.

Tag din yndlings notesbog med.

Vi sørger for lidt varmt at drikke og lækre snacks.

PS. Skulle du være forhindret i at komme selvom du har købt billet, er du velkommen til at sælge din plads – for billetten refunderes ikke. Sørg bare for at vi får navnet på hende du sælger til 🙂

 

 

Vi glæder os SÅ meget til at se dig – og være med til at skabe en verden, hvor der er plads til os ALLE, ligesom vi er!