Er du nysgerrig på, hvad andre har fået ud af at arbejde sammen med mig? Så læs med her

 

Workshops

Online workshops 

 

 

Coaching

 

 

Andre udtalelser

“Idas bog Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!) er skrevet til dig, som lige nu oplever en skilsmisse på nært hold. Den er til dig, som ønsker at arbejde med din smerte og komme videre, men som mangler redskaberne dertil. Den er en vejledning i kunsten at håndtere den krise, det er at opleve, når ens forældre bliver skilt. Bogen er ubetinget en af de vigtigste på markedet lige nu, som vedrører dette emne, og hvis du er åben for forandring, er jeg sikker på, at den vil komme til at gøre en stor forskel i dit liv.

Jeg er selv skilsmissebarn, og ville ønske, at Idas ærlige og autentiske tilgang til emnet havde eksisteret, dengang jeg havde allermest brug for det. Ida deler ud af sin indsigt og visdom fra egne erfaringer, fra da hendes forældre blev skilt. Det er en utrolig gribende og samtidig yderst gennemført fortælling, hvor hun deler ud af sine inderste tanker midt i krisens brændepunkt. På en både kærlig og opløftende måde, tager hun dig i hånden og viser, at der findes en vej gennem krisen.

Denne fortælling vil skabe genkendelighed hos mange af os, der har stået i samme situation og ikke mindst være en kilde til håb og opmuntring til dig, som er midt i det allersværeste lige nu. Takket være Ida, kan der kommer lys over et emne, som det er så vigtigt at få sat mere fokus på.

Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!) er en bog som viser, at gemt i krisen ligger nøglen til forandring – til at blive et stærkere, modigere og et mere helt menneske. Krisen, lige meget hvor smertefuld og hård den kan virke – kan blive din vej til udvikling og vækst. Det er mit ønske, at bogen vil inspirere og guide dig til en positiv forandring i dit liv – at du må finde din skjulte gave.

Jeg sender bogen mine varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen
Sofia Manning”

forord til min gamle bog af Sofia Manning,
en af Danmarks største coaches, foredragsholdere og best-seller forfatter